top of page

Det er flere måter vi kan bistå deg på når du skal planlegge og arrangere en gravferd.

Først bistår vi deg med å hente din kjære og legge han eller henne i kiste.

Vi bistår deg også når du skal planlegge den videre gravferden, annonsere dødsfallet og melde ifra til rette instanser. Dette gjør vi gjerne hjemme hos dere, i våre lokaler, pr. telefon, pr. mail eller en kombinasjon av dette. 

Deretter bistår vi deg under seremoni og frem til din kjære er trygt i jorden.

Av og til bistår vi også ved minnestund. 

I tillegg til dette bistår vi deg med å skaffe kiste, blomster, urne, programhefter, bilder, minnebok

og ulik dekor o.l. etter deres ønsker.

Produkter og tjenester

Seremonier

Vi kan bistå deg med å velge sted for seremoni, finne sanger, musikkstykker, blomster, tekst på blomsterbånd, finne og bestille de ønskede programmer, bidra med lysestaker og pidestaller og annen dekor for å skape riktig stemning i seremonien. Vi bistår videre med å pynte med blomster, lys, ta imot gjester, dele ut programmer, bære kiste, eventuell transport av kiste og bistår prest og kirketjener ved behov når vi sammen jobber for at dere skal få den seremonien dere ønsker dere.

bf7b3e_265fa2323a244264a9cd0af4c9d36e48~mv2.jpg
Blomster og blomsterbånd

Vi bistår deg når du skal ta stilling til hva slags blomsterdekorasjoner og blomster du ønsker å benytte i seremonien. Du står fritt til å selv gå til en blomsterdekoratør som du foretrekker eller om du ønsker bestille fra en av våre samarbeidende flinke og anerkjente blomsterdekoratører. Uansett vil vi kunne gi deg inspirasjon og veiledning om valg som kan passe for dere. Vi kan også bistå deg i valg av tekst på eventuelle blomsterbånd. 

Kister

Vi kan bistå deg når du skal velge kiste. Alle våre kister er produsert i Norge. Noen er litt mer kortreiste enn andre. Noen litt mer bærekraftig enn andre. 

Vi har kister i flere ulike varianter, kvaliteter og farger. 

IMG_20191016_150116 (2).jpg

Musikk

Vi bistår deg med å finne passende musikkstykker, salmer og/ eller melodier i tråd med den form for seremoni dere skal ha og deres ønsker.

Vi kan også anbefale ulike solister når det skulle være behov for dette.

shutterstock_416344630.jpg
bottom of page